IVAN PERNAR: Zašto udruge za ženska prava šute o silovanjima koja čine imigranti?

Podijelite članak

ivan pernar

Ponukan nekim napadima na žene, koji su se počeli događati i kod nas, Ivan Pernar, zastupnik Živog zida, pokušao je dati odgovor zašto se takvi napadi i pokušaji silovanja na neki način stavljaju pod tepih kada je riječ o imigrantima.

Ovo je njegova objava na Facebooku, koju donosimo u cijelosti:

Koliko sam shvatio, udruge za ženska prava, kako kod nas, tako i u ostalim zapadnim zemljama šute o silovanjima koja čine imigranti. Na taj način ne štite žrtve, već silovatelje.

Razmišljao sam zašto, a onda išao povezivati, dobivaju novac od vlade, a vlada (HDZ/SDP/Bandić/HNS) je nastrojena za EU agendu i podržava masovnu imigraciju.

Vijesti o seksualnim napadima bi djelovale na javnost na način da ne bi pozitivno gledala na masovnu imigraciju.

Iz tog razloga, budući da sve treba potčiniti cilju, udruge za ženska prava šute, medijima je dana direktiva da ne objavljuju vijesti o seksualnim napadima, a policija izbjegava o tome govoriti.

Rezultat takve politike je povoljna društvena klima za silovatelje.

Iz tog razloga se usuđujem reći da je naše društvo otvoreno za silovanje i da su ženska prava zapravo gurnuta u stranu. Živi zid je jedina stranka koja se zalaže za zaštitu prava žena, pogotovo od seksualnog nasilja, te za objektivno izvještavanje od strane medija i policije o takvim slučajevima.

Paradoks je da iako nismo lijevo liberalna ili feministička stranka da nam je više stalo do zaštite žena žrtava nasilja nego onima koji su tobože žestoki borci za prava žena, a zapravo se bore za svoj džep ili pak neke druge političke ciljeve kojima se prava žena stavljaju u stranu.

PISALI SMO:

VIDEO: TO MORATE VIDJETI – Ova je djevojka na svadbi razvalila – i to doslovno! – pogledajte OVDJE.

POKUŠAJ SILOVANJA U ZAGREBU: Napao djevojku u zahodu Importanne centra – policija ga uhitila – čitajte OVDJE.

PERNAR O EU ZA SPUTNIK: Hrvatski političari ne odlučuju ni o čemu – samo su izvršitelji direktiva – čitajte OVDJE.

 

Komentiraj