I TO SE DOGAĐA: Pozvali župnika na roditeljski o prvašićima – evo zašto

Podijelite članak
Foto: Youtube/Screenshot
Foto: Youtube/Screenshot

Osnovna škola Jordanovac iz Zagreba na roditeljski je sastanak na kojem će se govoriti o upisu prvašića pozvala i župnika, što je brzo rezultiralo negodovanjem i mnogim komentarima.

“Cijenjeni roditelji, molim vas da se odazovete roditeljskom sastanku na kojem ćete dobiti informacije vezane za upis vašeg djeteta u prvi razred Osnovne škole Jordanovac. Na roditeljskom sastanku dobit ćetetermin utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta u OŠ Jordanovac, a sastanku će nazočiti i školska liječnica dr. Vlasta Mandac i župnik”, stoji  u pozivu koji je potpisao ravnatelj škole, profesor Davor Krnjeta.

oš jordanovac

O tome zašto je na roditeljski sastanak pozvao i župnika, prof. Krnjeta za N1 kaže:

“Roditeljima smo željeli dati informacije, jer se često javljaju nedoumice oko župnog vjeronauka i priprema za prvu pričest”.

Na pitanje zašto je župnika pozvao na roditeljski sastanak svih roditelja, a ne samo onih čija će djeca pohađati vjeronauk, rekao je da bi to bilo bolje, da je to ipak trebalo bolje organizirati.

“Digla se buka, vidjet ću danas kako ću organizirati sastanak zakazan za sutra, moram se čuti i sa župnikom. Nismo to organizirali kako treba, došlo je do propusta u organizaciji, nismo obratili pažnju na polariziranost u društvu”, pojasnio je Krnjeta.

Komentiraj