I TO JE HRVATSKA: Put oko svijeta za 300.000 kuna – ima i Hrvata

Podijelite članak
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Nećete vjerovati, ali put oko svijeta, koji je mnogima san, mogu si priuštiti neki Hrvati, iako cijena putovanja od 117 dana stoji za dvoje oko 300.000 kuna!

Jedna je velika kompanija počela prošle godine kampanju za putovanje kruzerom koje traje četiri mjeseca. Sve je rasprodano u samo mjesec dana.

Među onima koji će biti na brodu su i Hrvati. A brod prima oko 3500 putnika, ima oko 1300 kabina i više od 1500 članova posade.

Put oko svijeta za one dubljega džepa počinje u Genovi, ide preko Španjolske na Kanare i Atlantski ocean, piše Dnevnik.hr.

Potom brodi prema Južnj Americi, prolazi kroz Panamski kanal, ide do San Francisca, pa prema Havajima i otočju Tihog oceana, na putu za Novi Zeland i Australiju.

Sljedeća je postaja Singapuru, pa Indonezija, Malezija… pa kroz Sueski kanal ponovo do Mediterana.

Gosti na brodu uživaju u raskoši “all inclusive” – kabina, all inclusive paket pića tijekom obroka u brodskim restoranima ili u barovima, korištenje brodske praonice, svih zabavnih sadržaja na brodu – kina, kazališta, teretane, zabavnih sadržaja na zadnjoj palubi broda gdje su bazen, jacuzzi, sportski tereni, staza za trčanje…

Komentiraj