I TO JE HRVATSKA: HDZ-ovci imenom i prezimenom zovu Krešu Beljaka na fizički obračun!

Podijelite članak
Krešo Beljak (Foto: Facebook)
Krešo Beljak (Foto: Facebook)

Svjedočili smo u posljednje vrijeme svakakvim ponašanjima u Saboru, a ponukani rafalnom paljbom između HDZ-a i Kreše Beljaka, pa HDZ-a i Nikole Grmoje, HDZ se odlučio na svom Twitteru za anketu – nagradno pitanje.

HDZ je postavio pitanje: “Tko je veći agresivac? Beljak, koji psuje i poziva na fizički obračun, ili Nikola Grmoja, koji vrijeđa, laže i prijeti?”.

Bilo je svakakvih odgovora, ali su neki učestalo spominjali i HDZ-ovog nasilnika župana Alojza Tomaševića.

Na kraju je reagirala i Ivana Tomić iz službe za odnose s javnošću HSS-a.  Objavila je mail koji je HSS primio od HDZ-ovca Zlatka Jurišića.

“Štovani gosp. Beljak, potaknut vašim pozivom članovima HDZ-a, a koji su po vašem mišljenju kukavice, šaljem vam sljedeći prijedlog: zovem se Zlatko Jurišić, prebivam u Vinkovcima, star sam 53 godine, visok 178 centimetara, težak 72 kg, član sam HDZ-a i ne smatram se kukavicom. Prijedlog je sljedeći: izaberite mjesto i vrijeme i doči ću da odmjerimo snage, čisto zbog obraza, ništa osobno. Lijep pozdrav iz Vinkovaca”.

I Marin Vlahović, bivši prvak u powerliftingu, pozvao je Beljaka na fizički obračun, a na Twitteru mu je Beljak napisao:

“Ovakvi primitivci stvarno misle da me mogu isprovocirati. Novinar? Marin Vlahović? Umro sam, moj Marine od straha pred tvojim kompleksnim bicepsima. Na tvoju žalost, neki organi se ne mogu nabildati. Mozak recimo, i još ponešto”.

PISALI SMO:

KREŠO BELJAK: Nisam pretjerao jučer u Saboru – evo i zašto – čitajte OVDJE.

Komentiraj