HAJDAŠ DONČIĆ: Ne možemo dalje ići s Bernardićem – mnogo je argumenata

Podijelite članak

dončić, bernardić

“Članovi su od predsjednika SDP-a, Davora Bernardića, očekivali da se pozicionira kao lider oporbe. To se, nažalost, nije dogodilo. Kad se ne pozicionira kao lider oporbe, valja ga smijeniti, legalnim i legitimnim putem”, rekao je Siniša Hajdaš Dončić, gostujući na N1 televiziji.

 

“Žao mi je što nije tad na Predsjedništvu, nakon što je primio pismo, i otvorio raspravu o tom pismu. Tu opravdanu zabrinutost članica i članova pokušao je gurnuti pod tepih”, rekao je Hajdaš Dončić za N1.

“Argumenata ima dvadesetak zašto mi ne možemo ići dalje s njim. Možda bi se unutar te rasprave donio neki zaključak i kako napraviti neku mirnu tranziciju. Žao mi je što nije otvorio raspravu, a ako se to dogodi, vjerujem da će članovi i članice glasati isključivo kao časni ljudi, ne libeći se reći ne… Nakon pisma s druge strane nije došla nikakva reakcija. Nadam se da će se u subotu na sjednici Glavnog odbora otvoriti diskusija i da vidimo da ovako ne možemo dalje i da vidimo koji nam je daljnji put”.

Hajdaš Dončić je i poručio: “Nećemo napustiti stranku, mi ćemo se i dalje boriti institucionalno. Ovo nije samo moja stranka, niti stranka Davora Bernardića, ovdje ima mjesta za sve progresivne ljude”.

 

Komentiraj