GRMOJA PORUČIO ŠEKSU: Ja vas se ne bojim i nećete zaustaviti povjerenstvo o Agrokoru!

Podijelite članak

nikola grmoja

Sabor je zasjedanje uobičajeno počeo stankom. MOST-ov Nikola Grmoja zatražio ju je tražio zbog Agrokora odnosno jučerašnjeg svjedočenja bivšeg guvernera HNB-a Željka Rohatinskog.

“Vidjeli smo u što se HDZ uvalio nakon što se ispostavilo da su dva kandidata za njihova predsjednika bili kandidati Ivice Todorića, Kramarko i Kujundžić“, istaknuo je Grmoja te dodao.

“I pitanje je tko sada stoji iza čelnih ljudi HDZ-a? Znamo tko je tvorac ove koalicije – Vladimir Šeks koji meni sinoć prijeti preko jedne informativne emisije da ću osjetiti svu gorčinu. Šeks, ja se ne bojim niti vas. Oni koji su stvorili ovakav Agrokor, a to ste upravo vi i ti oko vas ja ću se s njima boriti do zadnjeg daha, a saborsko Istražno povjerenstvo nećete zaustaviti”, kazao je Grmoja.

Naglasio je da se u cijeloj priči premalo govori o medijima koji su ne tako davno uzdizali Todorića.

“Jedan veliki dio medija ima novog gazdu. Novi gazda je Ante Ramljak Vladin povjerenik, odnosno Vlada RH i ti mediji jer imaju ta potraživanja prema Agrokoru pisat će onako kako im kaže novi gazda. Odnosno sve ono što mi otkrijemo na Povjerenstvu oni će nastojati obezvrijediti”, istaknuo je Grmoja.

Reagirao je HDZ-ov Branko Bačić. “Kada spominje gospodina Šeksa, tadašnji potpredsjednik Vlade Šekse je te dokumente koje je imao uputio DORH-u i što se tiče jučerašnjeg dana u svakom slučaju Povjerenstvo će raditi prema zakonu do onog trenutka kad se potvrdi i ako se potvrdi”, rekao je Bačić.

Komentiraj