GRMOJA IMA PORUKU ZA ŠKORIĆA: Najlakše je guliti građane i pričati o hrvatstvu – tu ste se vi iz HDZ-a izvježbali

Podijelite članak

nikola grmoja, most

Vidim da me proziva Petar Škorić iz HDZ-a jer sam reagirao protiv ukidanja emisije Hrvatska uživo, napisao je na Facebooku Nikola Grmoja, politički tajnik Mosta.

Podsjećamo, HDZ-ov zastupnik Škorić ružno je napisao o Maji Sever, novinarki emisije “Hrvatska uživo”, a Grmoji poručio:

“E moj Grmoja, ni u snu nisam moga vjerovati da ćeš ti i MOST Maju Sever štititi …”

Nikola Grmoja piše:

Po njemu, Maja Sever je navodno SDP-ov propagandist, a ta mu je pretpostavka dovoljna za sud o cijeloj emisiji koja je obrađivala mnoge teme od socijale do problema osoba sa invaliditetom. Zanimljivo…

Još je zanimljivije da Petra Škorića nigdje nije bilo kada se ukidalo emisiju desnog novinara Dujmovića jer je ugostio nekoliko osoba koje nisu po volji premijera?!

Podsjećam da je Most i tada oštro reagirao, protiveći se smjenama osoba koje nisu na liniji Andreja Plenkovića.

Ipak, kada govorimo o g. Škoriću moramo imati na umu da je njemu jako teško shvatiti da postoji opcija koja želi javni servis koji neće biti u službi vladajućih, tj. u službi partije, bilo one plave, bilo crvene. A najžalosnije je što vašu partijsku propagandu moraju plaćati hrvatski građani.

Isto kao što će građani Splita nakon današnje odluke Gradskog vijeća o povećanju prireza plaćati PR Škorića i Opare, jer Škoriću niste trebali uzeti od građana da bi im navodno vratili kroz besplatne udžbenike.

Za udžbenike bi bilo dovoljno da ste skromnije budžetirali svoje reprezentacije i reorganizirali rad Gradske uprave i ukinuli naknade za sva upravna vijeća, nadzorne odbore i naknade za gradske vijećnike.

Tada ne bi bilo potrebe ni za malim povećanjem nameta, a kamoli za ovako nakaradnim sjedanjem na leđa građana Splita. Ali to vam nije palo na pamet.

Najlakše je gulit građane i pričat o hrvatstvu. Tu ste se vi iz HDZ-a izvježbali.

PISALI SMO:

HDZ-OVAC ŠKORIĆ O MAJI SEVER: Licemjerno je da emisiju “Hrvatska uživo” uređuje osoba koja mrzi sve hrvatsko – čitajte OVDJE.

GRMOJA O UKIDANJU “HRVATSKA UŽIVO”: Prijedlog za voditeljicu na HRT-u je Ri Chun-hee sa sjevernokorejske televizije – čitajte OVDJE.

Komentiraj