GORDAN MARAS: Plenković je po obećanjima nadmašio Sanadera

Podijelite članak

gordan maras, sabor

Vlada Andreja Plenkovića je Vlada kontinuiteta Ive Sanadera, poručio je danas u Saboru SDP-ov Gordan Maras.

“Skandalozno je da jučer premijer, a danas i zastupnik Bačić relativizira i opravdava troškove koji su se sada dogodili u Agrokoru. To je po njima zakonito, to se može, to nije sporno. Nevjerojatno je da Plenković nema snage reagirati, ako nemaš snage reagirati znači opravdavaš”, rekao je Maras.

“HDZ-u i premijeru ne znači ništa da zaposlenici u Konzumu trče s jednog dijela trgovine da bi kucali na kasi, ubijaju se za svojih 4-5 tisuća kuna mjesečno… To njih ne zanima.

U isto vrijeme taj konzultant u sat vremena zaradi istu plaću kao što zaradi radnik koji trči mjesec dana. I neka zaposlenici razmišljaju o tome da povjerenik plaća konzultante 250 tisuća kuna tjedno.

Vlada Andreja Plenkovića je vlada kontinuiteta rada, kako se radilo za vrijeme Ive Sanadera. Još jedna stvar je ista između Plenkovića i Sanadera, a to je količina obećanja.

Jamstvena kartica Plenkovića je jača po broju obećanja nego je bila Sanaderova. Plenković samo obećava, ništa ne radi, i onda nam skandalozno šalje poruke da je sve u redu i zakonito.

Riješit ćemo Inu, ploču u Jasenovcu, avione, kurikularnu reformu….  Ništa nije riješeno, samo afere”,  tvrdi Maras.

“To mu se mora priznati, da je nadmašio Ivu Sanadera po tome da nije ispunio više obećanja nego što je Ivo Sanader dao… Napravit ću tu jamstvenu karticu, karticu obećanja i dodijelit ću ju Plenkoviću prvom prilikom”, zaključio je Maras.

 

Komentiraj