GLAVAŠ O BERNARDIĆU I BUNJCU: Nazivali su me ratnim zločincem – udarit ću ih po džepu

Podijelite članak

Saborski zastupnik HDSSB-a Branimir Glavaš gostovao je na N1 televiziji, govorio o raznim temama dnevne politike, a komentirao je i svoju tužbu protiv saborskih kolega, Branimnira Bunjca iz Živig zida i SDP-ovog Davora Bernardića.

“Gospodin Bernardić i gospodin Bunjac su vrlo nekorektno istupali u Saboru, nazivajući me osuđenim ratnim zločincem. Ja sam u svojstvu optuženika, sve presude u proteklih desetak godina su ukinute”, rekao je Glavaš za N1 i dodao:

“Ukinuo ih je Vrhovni sud, prije toga Ustavni sud, ne egzistira niti jedna osuđujuća presuda protiv mene i ne dozvoljavam nikome da me tako kvalifcira u javnim nastupima s namjerom da omalovaži vladajuću većinu. Spominju Sauchu, gospodina Bandića, mene s vrlo ružnim kvalifikacijama koje su kazneno djelo. Odlučio sam se pokrenuti postupak pred Općinskim sudom u Osijeku.

Nisam ih htio goniti kazneno, jer bi se sakrili iza imuniteta, ali zastupnik može odgovarati za nadoknadu štete. Udarit ću ih po džepu, nek’ štede novac, duboko sam uvjeren da ću dobiti obje presude protiv Bernardića i Bunjca”.

Komentiraj