GDJE JE NESTAO ŠIMUNIĆ: Nekadašnji stoper pa Čačićev pomoćnik otkrio čime se bavi

Podijelite članak

PRIHVAĆENA ŽALBA NA PRESUDU: Tužiteljstvo smatra da je Šimunić preblago kažnjen Nakon odlaska Ante Čačića s klupe reprezentacije Hrvatske, s njim je otišao i pomoćnik Joe Šimunić. Otad se nije oglašavao, a sada je odlučio prekinuti medijsku šutnju u intervjuu Sportskim novostima.

Joe je priznao da studira na Akademiji HNS-a i čuva djecu i još malo pa stiže do UEFA PRO licence.

“Zasluženo smo se plasirali u Rusiju, tu uopće nema nikakve dvojbe, tamo smo gdje pripadamo”, okrenuo je ‘ploču’ Joe na Vatrene i nastavio:

Bilo je jako, jako dobro. Točnije, u svim utakmicama bilo je – odlično! Sve je bilo fantastično posloženo, igrači su napravili ono što se tražilo od njih, barem se meni tako činilo. Svidjela mi se ideja igre u krucijalnim utakmicama. Jako sam sretan što je sve tako ispalo, što je Hrvatska uspjela”, dodao je u intervjuu Sportskim novostima je pokušao objasiti zašto su on i Čačić morali otići.

“To morate pitati ove stručnjake na televiziji, te ove ljude koji stalno komentiraju… No, moramo biti posve iskreni. Posljednji rezultati reprezentacije nisu bili na razini koja se od nas očekivala. To je istina, tu se nema što dodati. A sada, sve te analize, tko je, kako i zašto doveo do toga, to ostavljam drugima”, kazao je Šimunić.

Cijeli razgovor s nekadašnjim stoperom Hrvatske pročitajte ovdje.

Komentiraj