FOTO: HERMAN VUKUŠIĆ – Sljedba zastupnika Ivana Pernara prijeti mi smrću!

Podijelite članak

Nakon što je naš poznati psihijatar Herman Vukušić napisao pismo ministrima neka zaštitite građane RH od nadriliječništva Ivana Pernara i nakon njegovog gostovanja na televiziji gdje je govorio o istoj temi, zaredale su prijetnje, kako kaže, Pernarove sljedbe.

Podsjetimo, u javnosti i medijima podiglo se dosta prašine oko činjenice da saborski zastupnik Ivan Pernar daje savjete kako liječiti gripu, depresiju i još neke bolesti.

Oglasio se i ministar zdravstva Milan Kujundžić koji je rekao kako se Pernar, koji je k tome i saborski zastupnik, bavi nadriliječništvom što je za svaku osudu.

O prijetnjama Vukušić na Facebooku piše:

PERNAROVA SLJEDBA VEĆ MI PRIJETI SMRĆU

Nisam niti izišao iz studija RTL televizije, gdje sam u utorak navečer gostovao u RTL Direktu kod Zorana Šprajca povodom “doktora Pernara”, koji je počeo preko Facebooka ordinirati svoju univerzalnu terapiju za sve bolesti putem C vitamina, a na njegovoj stranici već je izišla objava stanovitog Mateja Kojića koji pita: “Je li moguće da metak kalibra 7.65 može riješiti ove sto ismijavaju poštenog čovjeka Ivana”

Ovo samo dokazuje koliko sam bio u pravu kada sam kao glavni Pernarov udžbenik spomenuo Hitlerov “Mein Kampf”, a gospodinu Kojiću slijedi kaznena prijava za prijetnju smrću.

Također, zaštitu sebe i svoje obitelji zatražit ću izravno od ministra Božinovića, dok ću Pernarovu stranicu prijetnji i mržnje prijaviti upravi Facebooka.

Je li to saborski zastupnik parlamentarne stranke, ili sljedba Charlesa Mansona?!

Sramotno i alarmantno, ali ja se prijetnji ne plašim!

PISALI SMO:

PSIHIJATAR VUKUŠIĆ PIŠE MINISTRIMA: Zaštitite građane RH od nadriliječništva Ivana Pernara – čitajte OVDJE.

Komentiraj