ESTRADNI MILIJUNAŠI: Evo koliko su “teške” najveće zvijezde s ovih prostora!

Podijelite članak
Zdravko Čolić (Foto: Aleksandar Kerekeš Keky)
Zdravko Čolić (Foto: Aleksandar Kerekeš Keky)

Popularne regionalne megazvijezde izbjegavaju u javnosti govoriti o tome koliko zarađuju, no samo jednim klikom miša, njihovi obožavatelji mogu saznati i taj podatak.

Naime, web stranica “Celebrity Net Worth” objavljuje podatke koji pokazuju koliko, zaista, “teže” poznate osobe s ovih prostora, ali samo rijetki imaju privilegiju “upasti” na ovu listu.

S druge strane, sve navedene podatke treba itekako uzeti s rezervom jer se ne radi o službenoj statistici. Evo “estradnjaka” čiji su podaci najinteresantniji.

dino merlin, faksimil

Prema pisanju web stranice, Dino Merlin, pjevač iz BiH u karijeri je zaradio oko 100 milijuna dolara, a njegov izravni konkurent,  Zdravko Čolić, čija je procijenjena netto vrijednost imovine oko 20 milijuna dolara, znači pet puta manje. Otkud takvi podaci doista je nepoznato, ali tako kažu objavljene brojke.

Što se ženskih zvijezda tiče, pjevačica, glumica i talentirana menadžerica Lepa Brena navodno je “teška” 16 milijuna dolara, a netto vrijednost imovine pjevačice Severine Vučkovič procjenjuje se na pet milijuna dolara.

zdravko čolić, faksimil

Imovina Stjepana Hausera, hrvatskog violončelista i člana 2Cellos, procijenjena je na oko osam milijuna dolara, dok je jedna od najpopularnijih pjevačica regije, Jelena Karleuša “teška” oko 40 milijuna dolara.

Komentiraj