DETALJI UBOJSTVA KOD JASTREBARSKOG: Maloljetnik ubadao vršnjaka nožem barem 100 puta!

Podijelite članak

policija hr, sel

Osumnjičenom maloljetniku za teško ubojstvo vršnjaka u Kupincu u blizini Jastrebarskog, dežurni istražni sudac Županijskog suda u Velikoj Gorici je na zahtjev Županijskog državnog odvjetništva u Velikoj Gorici odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

U priopćenju se kaže:

Na prijedlog Županijskog državnog odvjetništva u Velikoj Gorici, Županijski sud u Velikoj Gorici odredio je istražni zatvor maloljetnom 17-godišnjem hrvatskom državljaninu zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela odnosno na osnovu čl. 123. st. 1. toč. 3. ZKP-a. (28. 12. 2018.)

Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici je u kaznenom predmetu protiv 17-godišnjeg hrvatskog državljanina podnijelo Županijskom sudu u Velikoj Gorici prijedlog za pokretanje pripremnog postupka protiv maloljetnika zbog osnova sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv života i tijela teškim ubojstvom iz članka 111. Kaznenog zakona.

Prema onom šo se može doznati u događaju koji je uznemirio i šokirao javnost, maloljetnik je 17-godišnjaka ubo nožem barem 100 puta.

Događaj je zatekao prolaznik koji je vidio okrvavljeno tijelo u jarku kraj polja i pozvao Hitnu i policiju.

Još je nepoznato koji su motivi strašnog zločina, a niti što je mladić sa sjevera Hrvatske radio u tom kraju.

 

Komentiraj