DEJAN LOVREN: Island želimo pobijediti – nema kalkulacija!

Podijelite članak
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Hrvatski nogometaši oko 16 sati odlaze iz svoje baze u Roščinu i putuju za Rostov gdje će u utorak od 21 sat igrati protiv Islanda u posljednjem kolu skupine D na Svjetskom nogometnom pvenstvu.

Budući da su Vatreni već osigurali prolaz u osminu finala, Argentinci su izrazili zabrinutost da će naša reprezentacija protiv Vikinga igrati s rezervnom momčadi. Naime, Gaučosi ne ovise sami o sebi, već i o nama. Evo što o tome misli Dejan Lovren:

“Shvaćam da Argentinci žele da igramo s prvom postavom, ali zašto bi mi riskirali s igračima koji imaju žute kartone? Izbornik će odlučiti tko će igrati, a svi igrači su spremni. Nama je cilj pobijediti, uopće nećemo kalkulirati”, rekao je Dejan Lovren.

Vatreni su prvi puta prošli skupinu na Svjetskom prvenstvu od 1998. godine, a Liverpoolov branič uvidio je razliku između 2014. godine u Brazilu i sada:

“Svake godine nam je neka prilika, pričamo puno i na kraju na terenu ništa ne pokažemo. Bio sam i 2014. na SP-u, i sada kada uspoređujem kao da su potpuno dvije različite reprezentacije. Sada je potpuno drugačija atmosfera i osjećamo da možemo jako daleko dogurati. Imamo sjajne igrače na vrhuncu forme i u najboljim godinama, moramo to iskoristiti”, zaključio je Lovren.

Izbornik Zlatko Dalić najavio je da će protiv Islanda izostaviti igrače sa žutim kartonima, a na vratima bi priliku mogao dobiti Lovre Kalinić koji je o starim znancima rekao.

“Znamo njihov stil igre, tako da ćemo sigurno biti spremni tko god bude igrao. Znamo da su čvrsti i jaki u duelima i igraju dosta na duge lopte. Sigurno ćemo biti spremni i znat ćemo odgovoriti na njihov stil igre”, izjavio je Lovre Kalinić.

View this post on Instagram

Looking forward to the World Cup 💪🏻 #russia

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

Komentiraj