DAVOR BERNARDIĆ: Počet ću reagirati na laži, spinove, podmetanja i širenje neistina o SDP-u

Podijelite članak
Foto: Media servis
Foto: Media servis

SDP-ovci su održali prvi dan team buildinga u Ogulinu, koji bi za cilj trebao imati zbijanje redova u stranci io raspravljanje o brojnim podjelama te padu rejtinga stranke.

U uvodnom govoru šef stranke navodno nije govorio o rejtingu, zatim je uslijedila rasprava. Mirando Mrsić pitao je zašto su članovi i građani nezadovoljni SDP-om. U kritikama su bili glasni i Nenad Stazić, Peđa Grbin i Gordan Maras.

“Mogu jedino izraziti optimizam što je rejting u siječnju narastao u odnosu na prosinac za dva posto i to samo pokazuje da smo povukli crtu i da građani prepoznaju dobar smjer koji smo odlučili zauzeti krajem prošle i početkom ove godine. Svatko od nas mora i ovo je dobra prilika da se zapitamo je li bilo nekih propusta i što je svatko od nas, pa i ja osobno krivo napravio i kako to popraviti i krenuti dalje jer Hrvatska treba jaki SDP”, rekao je Bernardić, a prenosi Media servis.

Bernardić kaže da se moraju prilagoditi načinu rada u kojem prolaze ne tako afirmativne vijest…”Ja dosad nisam reagirao na laži, spinove, podmetanja i širenje neistina o SDP-u, sada ću to početi raditi. SDP se pokazuje kao stranka, koja je bez obzira na sve, najjača opozicijska stranka. Danas opozicijska i sutra vladajuća i stranka…”

Mirando Mrsić je ponovio svoja pitanja za vrh stranke…”Koje vrijednosne stavove mi zastupamo, koje politike mi zastupamo i zbog čega građani to ne prepoznaju što očito znači da SDP treba jedan radikalni zaokret u budućnosti da ne postane jedna marginalna stranka.”

Komentiraj