CULEJ O MARGINALCIMA: Predsjednica nije mislila na mene, nego na A-HSP

Podijelite članak

stevo culej, hdz

HDZ-ov Stevo Culej, koji je sudjelovao u prosvjedu tijekom Vučićeva posjeta Hrvatskoj, ne osjeća se prozvanim od strane predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

“Ja sam sto posto siguran da predsjednica nije mislila na mene. Ja jako dobro znam na što je predsjednica mislila kada je govorila o političarima s ruba političkog spektra koji se uredno pojavljuju uvijek kada je HDZ na vlasti i koji marširaju Zagrebom – A-HSP, stranka Dražena Keleminca”, rekao je Culej.

Dok je HDZ-ov Josip Đakić izjavio da razmišlja o tome hoće li Kolinda Grabar-Kitarović imati njegovu podršku u pohodu na novi mandat, Culej svoj stav ne otkriva. Dodaje kako je reakcija branitelja razumljiva i ako je došlo do greške u koracima da će predsjednica to vrlo brzo objasniti. A na pitanje je li pogriješila kada je Vučića pozvala kaže:

“I Vučić je bio i na inauguraciji i on je trenutno predstavnik Srbije mada ja o njemu smatram da je i dalje ono što je i bio – četnički huškač iz 1990. i 1991. godine, zajedno s Jovanom Paroškim i ostalima koji su se kretali od Slavonije do cijele naše porobljene Hrvatske. On je isti što je bio, ali on je predstavnik Srbije i s nekim moraš razgovarati”, zaključio je Culej.

Komentiraj