ČUDESNE MOĆI: Seks kao spas i lijek za tisuće problema

Podijelite članak

žena, seksi, postelja

Mnogo je toga već napisano o seksu, pa i o seksu kao lijeku za mnoge probleme. No, valja podsjetiti na 10 ključnih stvari gdje, kažu stručnjaci, seks doista djeluje i ljekovito.

1. Seks ublažava glavobolje. Svaki put kad vodite ljubav, oslobađa napetost u žilama mozga.
2. Više seksa može izliječiti začepljeni nos. Seks je prirodni antihistaminik. On pomaže u borbi protiv astme i proljetne alergije.
3. Vođenje ljubavi je tretman spektakularne ljepote. Znastvenici su otkrili da kad žena ima spolni odnos, proizvodi velike količine estrogena koji joj daje sjaj i mekoću kose i očiju.
4. Seks je jedan od najsigurnijih sportova. Vođenje ljubavi jača mišiće ženskog i muškog tijela.
5. Vodite ljubav polako, nježno i opušteno, seks smanjuje šanse da obolite od dermatitisa, osipa i akni, jer znoj proizveden čisti pore i čini kožu sjajnom.
6. Vođenje ljubavi može spaliti sve kalorije koje ste skupili u prethodnoj romantičnoj večeri.
7. Seks je vrlo dobar lijek za depresiju.
8. Seks smiruje i opušta.
9. Što više seksa to bolje, jer kad je tijelo spolno aktivno ono otpušta više feromona. Taj prirodni miris žlijezda našeg tijela je neprimjetan našem nosu, ali je vrlo inspirativan.
10. Poljubac svaki dan smanjuje odlazak zubaru. Umjetnost ljubljenja izaziva sline, čisti zube i smanjuje količinu kiseline koja uzrokuje karijes, sprječava oralne probleme, a držanje daha uvijek obnavlja kapacitet pluća.

Ako ste propustili pročitati koliko je seksa potrebno za dobru vezu, podsjećamo vas OVDJE.

Komentiraj