ĆIRO SNIMIO SPOT ZA PUPOVCA: “Mislim da je član HDZ-a, ali Ćiro je super” – kaže Plenković

Podijelite članak

Naš nadaleko poznati nogometni trener, vječni Miroslav Ćiro Blažević, angažiran je u spotu SDSS-a za izbora za Europski parlament, što je potvrdio i čelnik SDSS-a Milorad Pupovac.

“Srbi su me zvali, dok se ovi moji nisu sjetili. Samo ne znam hoće li mi moja publika uzeti za zlo ako se pojavim u SDSS-ovu spotu. Što će reći Plenković?”, rekao je Ćiro Blažević, pa je bilo logično da novinari upitaju premijera za mišljenje.

Upitan je li Ćiro član HDZ-a, Plenković je rekao: “‘Formalno, da vam pravo kažem, ne znam, mislim da je. A ako nije, kao da je”.

A na pitanje hoće li Ćiro biti kažnjen jer je u SDSS-ovu predizbornom spotu, Plenković je rekao: ”Ma Ćiro je super, više on nama vrijedi nego mnogi drugi. Sve je to dobro…”

Za RTL Danas Ćiro je još sve pojasnio: “Netko mora početi s pozitivnim ponašanjem pa nek’ to budem ja. Ja sam prava osoba za ovaj spot i nije me briga za negativne komentare…

Oni neće mene pljuvat, oni mene već pljuju, ali ja imam čistu savjest. Svakom bih želio pokazat, čujte, dobro je Pupovac izabrao mene. Nitko ne može kontestirat moj patriotizam i sve ono što sam napravio za Hrvatsku. I baš sam ja dobro pogođen da dam primjer da se ne smijemo mrziti nego da se trebamo tolerirati….”

 

 

Komentiraj