CETINSKI SE OGLASIO O NESREĆI: Evo što je poručio naš popularni pjevač

Podijelite članak
Foto: Dario Lepoglavec
Foto: Dario Lepoglavec

Molim medije da ne iznose poluinformacije u vezi okolnosti nesreće kao ni nepotpune i neslužbene rezultate obdukcije i vještačenja jer na taj neprofesionalan način ne činite ništa pametnoga kako bi olakšali niti jednoj od obitelji već samo nanosite bol svima, napisao je na Facebooku Tony Cetinski.

A potom je nastavio:

Strpimo se da se istraga privede kraju i da se utvrde sve relevantne činjenice tog nesretnog događaja.

Molim čak i članove moje obitelji da ne komentiraju neslužbene informacije jer smo već svjedočili manipuliranjima izrečenim i neizrečenim.

Ponavljam da mi je u interesu kao čovjeku da se dobro rasvijetli sve što se desilo i prije mog nailaženja na tijelo I.K. kao i sam trenutak nesretnog događaja jer je mojoj duši i dušama obitelji Kevljanin to najvažnije.

Siguran sam da će institucije dati vrlo precizan odgovor kako i u kojem trenutku je nastupila smrt pokojnog I. K. te što je uzrokovalo tome da je isti ležao na cesti prije mog ulaska u dio ulice na kojoj je ležao.

Ja sam spreman odgovarati za svaki svoj postupak u životu pa tako i za ovaj ako se ustanovi da sam kriv ali ovakve insinuacije i lupetanja samo u svrhu da se na tuđoj tragediji zarađuje i naslađuje ne vode ničemu osim dovođenju javnost u zabludu.

Tony Cetinski

Komentiraj