BURNO U TENISU: Izbornik tvrdi da je zvao Matu Pavića – on uzvraća da “laže”!

Podijelite članak

mate pavić

Nakon sjajna dva tjedna na Australian Openu za hrvatski muški tenis – okrećemo se prvom kolu Svjetske skupine Davis Cupa.

Piše: Damir Tabaković

Naša reprezentacija na zemljanoj podlozi dočekuje u Sportskoj Dvorani Gradski Vrt dočekuje Kanadu za koju neće igrati njihov prvi reket, Miloš Raonić.

Finalist prvog Grand Slama sezone Marin Čilić u Slavoniju bi trebao doputovati večeras i “bit će mu potrebno nekoliko dana za prilagodbu s betona na zemlju te na vremensku razliku”, poručio je izbornik Željko Krajan i dodao:

“Definitivno mu neće biti lako, a s druge strane ima puno dobivenih mečeva i to je veliko samopouzdanje tako da to prekrije neke nedostatke”, rekao je Krajan.

Sjajni Mate Pavić u konkurenciji parova, muških i mješovitih osvoji je naslove u Melbourneu, a za reprezentaciju ne želi igrati dok god je izbornik Željko Krajan, kojem je poručio da laže i da ga nije pozivao u reprezentaciju od 2014. do 2017, poručio je Pavić na povratku u Hrvatsku za HRT.

Izbornik pak tvrdi suprotno.

“Ja sam njega svaki puta pokušao kontaktirati, ali on je svaki puta odbijao komunikaciju. Druge istine tu nema. Koji su to problemi, kada je sve to počelo i zašto se to nije riješilo? Ja samo mogu reći da on više ne želi igrati za reprezentaciju”, poručio je Krajan.

U našu reprezentaciju uz Čilića izbornik je pozvao još Bornu Ćorića, Viktora Galovića, Ivana Dodiga i Franka Škugora.

“Bit će nam lakše kad nema Raonića i sigurno su barem za 20 ili 30 posto slabiji ali su i dalje opasni i to treba respektirati. Mi igramo na svom terenu, na podlozi koju smo izabrali i moramo biti koncentriran od početaka do kraja”, najavio je Krajan. Ždrijeb tko će protiv koga igrati je u četvrtak, a prvi meč je na rasporedu u petak od 14 sati.

Komentiraj