BUNJAC PLENKOVIĆU: Možda je predsjednica vama rekla kuda ide, ali ona je i moja predsjednica

Podijelite članak

branimir bunjac, sabor

Na aktualnom prijepodnevu Branimira Bunjca iz Živog Zida i SDP-ovog Domagoja Hajdukovića zanimalo je je li predsjednica bila u SAD-u službeno, privatno ili privatno-službeno.

Izvješće: Ante Ljubičić

“Svaki kontakt i priprema naših odnosa s budućom administracijom može biti jedino korisna jer je ona bitna za ukupne globalne odnose. Stoga je što se mene tiče informacija koju sam od nje dobio sasvim dovoljna”, odgovorio je premijer Plenković.

Bunjac i Hajduković nisu bili zadovoljni odgovorom.

“Možda je predsjednica vama rekla kuda ona ide, ali ona je i moja predsjednica i predsjednica svih građana RH i njena je dužnost svima nama reći gdje ide”, negodovao je Bunjac.

“Znamo da se nije sastala ni s odlazećom ni s novoizabranom administracijom. S kim se onda sastala? Javnost je dobivala samo na kapaljku informacije koji su to sastanci bili i baš me zbog toga zanima koja je dodana vrijednost za RH kao takvu”, nadovezao se Hajduković.

Zastupnik Bunjac je o svemu napisao na Facebooku:

“Ovo naslikavanje ispred ograda na ulicama sa Djedom Mrazom doista ne priliči dignitetu institucije kakva je Predsjednica Republike Hrvatske i bilo bi pošteno za očekivati da netko zbog ovog bude smijenjen.

Ako to već nije veleposlanik u SAD-u koji je prema medijima u Bruxellesu na godišnjem odmoru sa suprugom, prema vašim tvrdnjama na liječenju u Hrvatskoj, onda bi valjda trebalo smijeniti Predsjednicu Republike.”

Komentiraj