BUNJAC O KRITIKAMA: Po čemu bi to Sinčić bio lošiji od Plenkovića?!

Podijelite članak

bunjac

Nakon kongresa Živog zida sve je više napisa u medijima koji idu i u otvorene napada ne Živi zid, a da se i o strankama i ne govori, u čemu prednjači HDZ.

Govori se o nevjerodostojnosti Živog zida i postavlja otvoreno pitanje što to oni mogu, te se tvrdi kako oni mogu biti samo još gori.

Na neke od tih tvrdnji na Facebooku je odgovorio saborski zastupnik Živog zida Branimir Bunjac:

/”MANJE ZLO”/
Nijedan relevantan faktor u zemlji više ne može poreći da su HDZ i SDP uništili zemlju. Međutim, sada imaju nove teorije za opravdanje marionetskih političara, naime, govore da oni jesu loši, ali da je kao Živi zid zato još gori.

Proanalizirajmo kratko te tvrdnje.

Prvo, koliko je Živi zid puta do sada bio na vlasti? Nijednom.

Prema tome, unaprijed znati da bi Ivan Sinčić bio lošiji premijer od Andreja Plenkovića spada u najblažu ruku u hipotezu, ako već nije otvoreno proricanje budućnosti.

Nadalje, misli li netko da bi doc. dc. Dominik Vuletić doista bio gori ministar pravosuđa od Dražena Bošnjakovića ili Orsata Miljenića koji su napisali i provodili Ovršni zakon i nisu procesuirali kriminal u zemlji?

Je li prof. dr. sc. Dinko Štimac kriv za liste čekanja i korupciju u javnoj nabavi ili je za to možda ipak odgovorniji Milan Kujundžić?

Da li ing. prometa Tihomir Lukanić može provoditi tako štetne odluke poput Olega Butkovića, koji doslovno razara sve što dotakne-cestovni prijevoz, brodove, avione itd. Zašto Ministarstvo prometa ne raščisti kriminal u Centru za vozila, zašto ne uvede vinjete koje ima cijela Europa?

Zašto bi program za demografiju Nade Murganić bio bolji od programa Stjepana Šterca?

Primjera ima koliko hoćete.

Ključno je pitanje – zar netko doista može biti gori od Plenkovićevih ministara, duboko ogrezlih u teški nemoral?

Komentiraj