BUNJAC O BRKIĆU: Nož koji je želio zabiti Živom zidu sada prijeti njemu od njegovih

Podijelite članak

Zastupnik Živog zida Branimir Bunjac komentirao je situaciju u kojoj se našao HDZ-ov potpredsjednik Milijan Brkić, nakon što prema njemu idu istrage i sumnje.

Bunjac je ustvrdio kako će se i u ovom slučaju pokazati kako su HDZ-ovci tek “potrošna roba sustava – roba za jednokratnu uporabu”.

Na Facebooku Bunjac iznosi:

/ROBA ZA JEDNOKRATNU UPORABU/

Milijan Brkić Vaso htio je biti krvnik Živoga zida i zabiti smrtonosni nož u stranku koja nikada nije ništa ukrala od naroda.

Istovremeno nije primijetio da njegovi nalogodavci imaju još veći nož koji će njemu osobno zabiti u leđa.

Na trenutak bi se čovjek sažalio nad takvom gorkom sudbinom, ali treba li žaliti čovjeka koji je prodao dušu i radi materijalnih probitaka izdao ideale kojima je težio u mladosti?

Čovjeka kojem je bitnije sjediti na ispraznoj fotelji bez sadržaja nego govoriti istinu da je vlada Andreja Plenkovića još gora od one Ive Sanadera.

I u ovom slučaju pokazuje se već sto puta viđeni scenarij iz kojega je jasno da su HDZ ovci samo potrošna roba sustava, lutke na koncu, koje bivaju odbačene čim obave prljave poslove za druge.

Da Vaso ima tri čiste već bi odavno otišao iz HDZ-a i zalupio vratima tako da bi se tresli svi prozori, ovako mu sad samo preostaje čekati svoj bijedni kraj.

Komentiraj