“BISER” HDZ-OVOG ZASTUPNIKA: Mladi odlaze zbog roditelja koji im zagorčavaju život

Podijelite članak

mladen karlić

Predsjednik Gradskog vijeća Vinkovaca i HDZ-ov saborski zastupnik Mladen Karlić izazvao je mnogo negodovanja i komentara zbog u najmanju ruku čudne izjave na sjednici vijeća.

SDP-ov je Damir Rimac govorio u raspravi da su Vinkovci kao grad suočeni s odljevom i egzodusom mladih i da je već oko 9000 stanovnika u Vinkovcima manje, čime se i gubi status velikog grada.

Odredio se i kritički prema proračunu, jer nema novih radnih mjesta, a onda se javio HDZ-ov Mladen Karlić i dao svoje objašnjenje zašto mladi odlaze iz Hrvatske.

Na opće čuđenje ustvrdio je kako mladi iz Vinkovaca i Hrvatske najčešće odlaze zbog teških roditelja koji im zagorčavaju život te da i roditelji trebaju razmisliti o svome ponašanju.

O Karlićevoj izjavi na Facebooku se oglasio Damir Rimac i napisao:

“Na danasnjoj sjednici Gradkog vijeca saborski zastupnik i predsjednik Gradskog vijeca Mladen Karlic je izjavio ‘kako je odljev mladih iz Vinkovaca i Hrvatske posljedica teskih roditelja koji im zagorcavaju zivot’.

Najoštrije osuđujem ovakvu neprimjerenu izjavu prvenstveno kao roditelj jedne Gimnazijalke koja je odlična učenica, ali i kao osoba koja je dugo vremena u lokalnoj politici”.

Komentiraj