ANTE RAMLJAK: Ne smatram da sam u sukobu interesa

Podijelite članak

dalić, ramljak

Ivan Lovrinović, zastupnik Promijenimo Hrvatsku, na saborskom Odboru za gospodarstvo upitao je potpredsjednicu Vlade Martinu Dalić je li s premijerom dogovorila je li angažiranje skupih savjetnika u Agrokoru moralno ili nemoralno.

Dalić je izbjegla konkretan odgovor.

“Ono što je za mene kao potpredsjednika Vlade važno, jest ono što smo višestruko puta javno isticali, a to je da se postupak izvandredne uprave odvija u skladu s najvišim profesionalnim standardima i s najboljim svjetskim praksama. I tu se radi o procesu strukturiranja koji je trenutno najveći u Europi”, kaže Dalić, a prenosi Media servis.

SDP-ov Saša Đujić je pitao Ramljaka smatra li da je u sukobu interesa zbog afere savjetnici, te je li trojac Škegro, Ramljak, Dalić osmislio akciju rušenja vrijednosti Agrokora.

“Ne, ne smatram da sam u sukobu interesa, ne smatram da sam pogodovao svojim prijateljima. Ne, ne mislim da je ovu priču osmislio trojac Škegro, Dalić i Ramljak, jer da smo je uspjeli na ovakav način osmisliti, pa mi smo onda stvarno genijalci”, odgovorio je Ramljak i nadobacio je Đujiću da očito nikada nije radio u privatnom sektoru i da ne zna kakva je situacija.

Komentiraj