AMERIČKI SAN: Hrvatski boksač otkriva razloge odlaska iz Lijepe naše

Podijelite članak

Neporaženi hrvatski “teškaš” Filip Hrgović seli se u Miami, u Sjedinjene Američke Države, koje će postati njegov novi dom, i priprema se za “velike stvari”.

Piše: Branimir Fagač

Neporaženi hrvatski boksač nekoliko će idućih godina, tako, provesti na američkom tlu gdje bi se trebao usavršiti i pripremiti za “velike stvari” i još veće izazove.

Hrgović će svoju osmu pobjedu tražiti 18. svibnja u Chicagu, a ime njegovog protivnika još uvijek nije poznato. No, zna se da će hrvatski teškaš nastupiti u borbi koja će prethoditi ponajboljem borcu današnjice – Ukrajincu Oleksandru Usyku.

“Kad si doma, to je ‘komfort zona’ i zato smatram da trebam potpunu izolaciju. Svoj ću maksimum izvući jedino na način da odem tamo gdje sam potpuni anonimac, te se tako “očišćen” posvetiti samo i jedino treningu”, izjavio je Hrgović, te dodao:

“Joshua se sada bori u Americi, Kubrat Pulev, Usyk, Povetkin… Kad si s velikim igračima, možeš očekivati velike stvari. Kroz par godina će to kulminirati i vjerujem da će se dogoditi neki možda najveći mečevi u povijesti kategorije”.

Komentiraj