ACIN POPIS ZA EUROBASKET: Ima dosta iznenađenja

Podijelite članak

NAKON DRAME U TORINU: Petrović odveo hrvatske košarkaše na Olimpijske igre

Aco Petrović objavio je širi popis kandidata za pripreme uoči Eurobasketa u rujnu. Izbornik je pozvao 28 igrača, a preostala dva znat će se nakon turnira u Kini kao što je i najavljivao, Petrović je u reprezentaciju vratio Marka Popovića i Marina Rozića, a na popisu je i Mario Hezonja koji je najavio da će ovo ljeto trenirati u kampu svog kluba i uzeti odmor od reprezentacije.

“Sezona je bila duga, sve je moguće i zato moram šire gledati ovu sliku”, poručio je Petrovć i dodao:

“Spremljene su opcije A, B i C. U glavi imam postavu i kako bi reprezentacija trebala početi pripreme te tko bi trebao biti u idealnih dvanaest, ali svi znamo da se idelano ponekad ne dogodi i moramo biti spremni za opcije B i C”, poručio je Petrović, a prenosi Media servis.

Pripreme počinju 10. srpnja u Svetom Martinu na Muri, a na Eurobasketu naša će reprezentacija igrati u rumunjskom Cluju u skupini sa Španjolskom, Rumunjskom, Mađarskom, Crnom Gorom i Češkom.Širi popis: Roko Leni Ukić, Marko Popović, Toni Katić, Dominik Mavra, Luka Božić, Luka Babić, Krunoslav Simon, Mario Hezonja, Bojan Bogdanović, Domagoj Bošnjak, Ivan Ramljak, Filip Krušlin, Marko Tomas, Marin Rozić, Nik Slavica, Dario Šarić, Dragan Bender, Željko Šakić, Tomislav Zubčić, Hrvoje Perić, Damjan Rudež, Miro Bilan, Darko Planinić, Ante Žižić, Ivica Zubac, Luka Žorić, Ivan Buva i Josip Sobin.

Komentiraj